Træk vejret med klimarens- og service hos Volkswagen Hørsholm

Løber øjnene i vand, nyser ungerne, eller lugter der bare i bilens kabine, er det sikkert tid til at få serviceret bilens klimaanlæg. Det kræver nemlig regelmæssig service for at fungere optimalt, både af hensyn til sundhed, sikkerhed og økonomi. Faktisk bør det renses årligt, hvis du vil undgå bakterier og urenheder. Vi renser og desinficerer luftkanalerne i kabinen for at sikre imod de bakteriedannelser, der kan opstå i forbindelse med kodens. Så undgår du lugtgener. Vi klarer en klimarens for kun kr. 299,-.

Klimaservice med hele molevitten

Skal anlægget have den helt store tur, kan vi tilbyde et fuldt klimaservice. Med et klimaservice undgår du nedslidning og en ringere effektivitet af anlægget og dermed de dyre omkostninger, der forbundet med reparation af et slidt anlæg. Ved et klimaservice udfører vi følgende:

  • Klimarens som beskrevet ovenfor
  • Gammelt kølemiddel aftappes og nyt påfyldes
  • Kølekredsløb trykprøves
  • Klimakompressorolie tilføjes

Et klimaservice koster kr. 1.699,-.

Book tid på værkstedet


219292d6-f5ae-409c-aedd-1bd0dbd61a48_636565306190679895.jpg

MinVolkswagen

Den direkte forbindelse mellem dig og din Volkswagen. Femover vil du kunne booke tid til service eller andre reparationer via din smartphone og tjekke fx hvor meget brændstof der er tilbage i tanken, om den er låst, og hvor den holder parkeret. MinVolkswagen er gratis - både at få installeret og at bruge. Så lad os installere MinVolkswagen når vi alligevel har din bil på liften.

Mere om MinVolkswagen

.